Οι ετοιμασίες για τον 3ο αγώνα Syros City Trail 2017 που θα γίνει στην Σύρο το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου  βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν :

-Η μπύρα ΝΗΣΟΣ pilsner http://nissos.beer/el/ η πρώτη Ελληνική Μπύρα που διακρίθηκε με το ασημένιο European Beer Star (2014) χορηγός του αγώνα Syros City Trail. Η μπύρα ΝΗΣΟΣ θα περιμένει όλους τους συμμετέχοντες στον τερματισμό για να τους δροσίσει με την υπέροχη γεύση της.

 

 

- Το CRYOSAUNA STUDIO www.cryosaunastudio.gr προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας αθλητής μετά από έναν αγώνα. Ένα πακέτο αποκατάστασης το οποίο περιλαμβάνει μία συνεδρία ολόσωμης κρυοθεραπείας-CRYOSAUNA και μία συνεδρία  NORMATEC RECOVERY (αθλητικό μασάζ αποκατάστασης όπως δεν το έχετε νιώσει ποτέ ξανά. Άμεση απογαλάκτιση, αποβολή μεταβολιτών και λεμφικών υγρών). Ο πρώτος νικητής-τρια γενικής κατάταξης κάθε αγώνα καθώς και δύο τυχεροί συμμετέχοντες μετά από κλήρωση.

 

- Το φυσικοθεραπευτήριο Κέντρο Biokinesis www.biokinesis.gr προσφέρει από ένα αθλητικό μασάζ αποκατάστασης στο σύγχρονο κέντρο μας, στους τρεις πρώτους νικητές-νικήτριες γενικής κατάταξης κάθε αγώνα. Θέλοντας να στηρίξουμε την προσπάθεια όλων των αθλούμενων προσφέρουμε εξίσου το ίδιο δώρο και στους τρεις τελευταίους τερματίσαντες επίσης όλων των αγώνων.
 
 
 
- Το σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας Physioathens  www.physioathens.gr  με τον  υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τους εξειδικευμένους συνεργάτες προσφέρει σε κλήρωση 3 αθλητικά μασσάζ .
 
 
 
 - Το εργομετρικό κέντρο MyAthlete www.myathlete.gr  προσφέρει σε κλήρωση 2 εργομετρήσεις. Μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός η η τυχερή και να αξιολογήσετε τη φυσική σας κατάσταση με πλέον επιστημονικό τρόπο.
 
 
- Η οικογενειακή επιχείρηση "Askas Pension" www.Askaspension.gr προσφέρει κατόπιν κλήρωσης σε έναν τυχερό τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο για την περίοδο 25/9-25/11 η 4ο & 5ο 2018.
 
 
- Το Vigla Hotel  www.vigla-amorgos.com στην Αμοργό προσφέρει σε έναν τυχερό τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινο σε δίκλινο δωματιο στο ξενοδοχειο vigla στην Αμοργο.. Για τον μήνα Οκτώβριο 2017
 
 
 
- Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα Amorgos Trail Cup http://amorgostrailchallenge.gr  προσφέρει με κλήρωση 5 συμμετοχές στους αγώνες που διοργανώνει το διήμερο 16-17 Σεπτέμβρη 2017.
 
 
 
 
 

- Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα Aristarchos Race to the Sky http://aristarchoskyrace.com/   προσφέρει με κλήρωση 2 συμμετοχές ( Αντρας – Γυναίκα ) στην μεγάλη διαδρομή Aristarchos που διοργανώνει την Κυριακή 24 Σεπτέμβρη 2017.

 

- Το γυμναστήριο Exercise Gym https://www.facebook.com/exercise.gr/ προσφέρει στον πρώτο συριανο και πρώτη Συριανή στα 10 χιλιόμετρα, ένα μήνα δωρεάν στο γυμναστήριο του.

 

-Η TERRANOVA http://www.bionat.gr/el/terranova θα προσφέρει πλούσια δώρα στους τρεις πρώτους νικητές-νικήτριες γενικής κατάταξης κάθε αγώνα .

 

-Η Active Point ΑΕΒΕ http://www.activepoint.gr/ θα προσφέρει σε κλήρωση προιόντα των εταιρίων Odlo και Lasportiva.

© 2017 All Rights Reserved. Designed By Chronosystems